01-or och 05- trotsade regnet

kb-andersKB-cuper, Nyheter KB fotboll

I lördags arrangerade KB en turnering för P 13-lag på Stadshagen.

Tio lag fördelade på två grupper spelade hela dagen i regnet. IF Brommapojkarna 24 vann alla sina fyra matcher i gruppspelet och följde upp med klara 3-0 i finalen mot Hägersten.

Hemmalaget KB hade en tung inledning på dagen då laget förlorade 0-1 i första matchen, mot ovan nämnda BP-lag efter en straff i slutminuten, men sedan vände det.

En andraplats i grupp A ledde till bronsmatch mot Boo FF 3 och där var hemmalaget ofina nog att vinna med 2-0.

KB tackar de deltagande lagen, domarna och förstås 01-ornas föräldrar med Krister Sundquist i spetsen.

Foton finns på Karlbergs facebook-sida och resultaten till KB-cupen hittar du här >>

Parallellt med P 13-cupen spelades en improviserad cup på Kristinebergs konstgräs där sex P 9-lag spelade en enkelserie. Förutom KB röd och gul deltog Boo FF från Nacka, Bällsta FF från Vallentuna samt två lag från åländska IFK Mariehamn.

Tack till Nils Wiklund som var driftig nog att fixa faciliteter för de gästande lagen i regnet.

/red