KB:s knatteverksamhet – Anmälan öppen för alla födda 2011!

Thomas BahnsonFrån kansliet

KB:s knatteverksamhet – Den bästa starten på ditt barns fotbollsresa

Nu är anmälan öppen för alla barn födda 2011 – vi startar igång i april!

Knatteverksamheten är en mycket omtyckt introduktion in i KB och till fotbollen. Här lägger vi grunden för ett fysiskt aktivt och berikande idrottsliv. Barnen ges möjlighet att bekanta sig med hur det är att delta i ett lag och att spela organiserad fotboll med sina kompisar. Föräldrar får samtidigt ett bra tillfälle att följa sitt barn på nära håll och dela glädjen både på och vid sidan av planen utan krav på delaktighet.

Knatteverksamheten leds av föreningens ungdomsledare som i sin tur handleds av föreningens Knatteansvarig. Vi vill att varje barn och förälder ska få en så bra start som möjligt. Det är ibland svårt att veta om barnen kommer trivas och vill fortsätta spela, därför avvaktar vi med att rekrytera ledare ur föräldragrupperna till senare. Alla barn födda 2011 får ett klädkit under 2016 bestående av en KB t-shirt, shorts, strumpor och en vattenflaska.

Våra olika grupper och platser

PF11 Grön – Tisdagar 16-17 – Kristinebergs BP

PF11 Gul – Torsdagar 16-17 – Stadshagens IP

PF11 Vit – Söndagar 9-10 – Stadshagens IP

Medlem och sektionsavgiften: 1 200 SEK (Från augusti 700 SEK. Från oktober 450 SEK). Och då ingår träning på konstgräs och inomhus, Knatteansvarig samt KB:s utbildade ungdomstränare.

>>ANMÄLNINGSFORMULÄR

Varmt välkomna till KB!