Karlbergs BK har under flera år arbetat med att bygga ett gediget sponsornätverk i vårt upptagningsområde. Vi har nu etablerade samarbeten med flera företag på Nordvästra Kungholmen. Vi strävar efter att skapa flera och större affärsmässiga relationer med näringslivet och har nu även samarbeten med företag över hela Stockholm.

Som en naturlig del i vår utveckling så har vi under 2017 anslutit oss till affärsnätverket Business Event Network (BEN).

Karlbergs BK har genom samarbetet med Business Event Network ett avtal som gör att du som företag ekonomiskt stöttar Karlbergs BK och samtidigt får möjlighet att skapa viktiga och intressanta relationer med några av Stockholms många företag och beslutsfattare. Kostnaden för närverket är 19 900 SEK + moms. Karlbergs BK får en kickback på 3 000 SEK för varje företag som ansluter sig via oss. Denna ekonomiska kickback kommer vi att använda för att utveckla marknadssidan så vi kan investera i föreningens olika projekt och utvecklingsområden på lång sikt. Vi hoppas ni vill vara med och stötta oss på denna resa. Det är Win – Win

Vad är Business Event Network förutom ett nätverk endast för beslutsfattare med +250 bolag i stockholm?

Om du som företagare vill komma ut och nätverka i Sveriges mest personliga affärsnätverk, då är Business Event Network något för dig. Våra grupper är fyllda med duktiga entreprenörer som precis som oss älskar att träffa likasinnade under avslappnade former. Affärer görs både direkt i nätverket, men också indirekt för att medlemmarna mår bra av att kunna hjälpa varandra till framgång. Förutom huvudträffar och sidoträffar så har vi en person på heltid som hjälper medlemmar med att skapa affärsmöjligheter med rätt personer. Detta kan vi göra då vi har kontinuerlig kontakt med våra medlemmar, dels gällande vilka kunder man behöver eller leverantörer.

Hur ofta traffas man: 4 event under året och börjar alltid kl. 16 och fram till 22-23.

Vi kommer inte bli rikstäckande, vi kommer att hålla oss till Stockholm, Göteborg o Malmö

Detta affärsnätverk riktar sig mot beslutsfattare på olika B2B-bolag som ser nätverkande på rätt sätt – det vill säga att man går in med en långsiktighet med syftet att lära känna nytt spännande folk, istället för att bara hitta nya kunder dag 1. Business Event Network handlar mycket om att förstå att den som hjälper ofta får mycket tillbaka.

Ett roligare affärsnätverk

Femtio branschexklusiva företag bildar en grupp och tillsammans blir vi inom en snar framtid ett rikstäckande affärsnätverk. Majoritetet av dessa bolagsrepresentanter är ägare av sina bolag, men givetvis finns också VD-representanter, marknadschefer och försäljningschefer. Branschexklusiviteten i våra grupper innebär att du blir top of mind i din bransch när en gruppkollega letar efter leverentör inom ditt område. I Business Event Network slipper du hisspitchar och kan istället koncentrera dig på att ha kul med de andra medlemmarna i affärsnätverket.

Vi tror på att den personliga relationen föds genom god sinnesstämning och samlar man 50 glada, branschexklusiva företag i ett och samma rum så kan det bara bli succé. Därför är vi övertygade om att vårt affärsnätverk kommer passa ditt företag, stort som litet. Läs mer här!