aimo ny samarbetspartner till Karlbergs BK

kb-pelleFrån kansliet

aimo klar som ny sponsor för Karlbergs BK

Karlbergs BK, Kungsholmens största fotbollsklubb, och aimo, Stockholms första bildelningstjänst med bara elbilar, inleder ett större samarbete för att förstärka Karlbergs knatteverksamhet.

– Vi ser det hårda arbete föreningen gör för att skapa möjligheter för unga att idrotta och vill bidra så att fler kan utöva sin sport, säger Josephine Adorelle, General Manager på aimo.

aimo går nu in som sponsor i Karlbergs BK och bidrar till att utveckla Karlbergs BK:s knatteverksamhet, som förbättrar förutsättningarna för 300 barn.

– Vi har funnit en utmärkt partner i aimo. Den värdegrund och medvetenhet när det gäller hållbarhet och miljötänk förenar självklart våra verksamheter. Den samhällsnytta vi tillsammans skapar gör att vi ser ett naturligt samband mellan oss. Vi ser den kvalitet som aimo kommer med och sveper in på den svenska marknaden och i det vill vi vara en viktig samarbetspartner, säger Pelle Brädefors, Klubbchef Karlbergs BK.

Karlbergs BK är idag Kungsholmens ledande bollklubb och organiserar mer än 1 000 barn och ungdomar, och med aimo kommer knatteverksamhet att förstärkas ytterligare.

– Genom att sponsra det lokala föreningslivet som besitter ett brett nätverk, inte bara Kungsholmen utan i hela innerstan, så hoppas vi att fler får upp ögonen för vår affärsidé och det vi vill erbjuda alla stockholmare. Vi tror på den samhällsinsats föreningslivet gör och Karlbergs BK ger oss stora möjligheter att kombinera affärsnytta med att stötta en bra verksamhet. Med 300 elbilar runt om i Stockholm öppnar det upp möjlighet för fler att lättare ta sig till och från träningar och matcher, även på kvällar och helger, säger Josephine Adorelle på aimo.

aimo drivs av Aimo Solution AB, ett nystartat bolag med kontor på Kungsholmen. Aimo Solution AB ägs till 100% av japanska Sumitomo Corp., ett av världens största investmentbolag.

För mer information:

Pelle Brädefors, Klubbchef Karlbergs BK
mail pelle@karlbergsbk.se, telefon 0701-904093
Josephine Adorelle, General Manager, Marketing, PR, IR Aimo Solutions
mail josephine.adorelle@aimosolution.com, telefon 070-550 05 96

Kommentarer

kommentarer