Akropolis – KB 4–0

MelkerMatchreferat 2015, Senior0 Comments

Karlbergs BK föll i omstarten i söndags. Serieledaren Akropolis blev för svårt (0-4).

Akropolis inledde bäst på Akalla Gårds BP och fick en drömstart med 1–0 redan i fjärde minuten.
KB hade svårt att få tag i Akropolis snabba och rappa spel, men jobbade sig in i matchen och lyfte upp spelet efter cirka 20 minuter.
Hemmalaget var dock mer spetsigt och utökade till 2-0 i 36:e minuten då Armin Iranpak omarkerad fick nicka in en hörna vid bortre stolpen.

Karlberg inledde positivt i andra halvlek och skapade en del tryck på hemmalaget under första tio minuterna. Men istället för reducering kom 3–0 efter en snabb spelvändning i 58:e minuten. Bara tre minuter senare fullbordade Armin Iranpak sitt hattrick till 4–0.
Sista halvtimmen bjöd på böljande spel där KB skapade en del halvfarliga chanser samtidigt som Akropolis kontrade sig till helt öppna lägen. KB-målvakten Paul Lindqvist svarade för några vassa räddningar och resultatet stod sig matchtiden ut.

Nästa match för KB spelas på lördag 2 augusti borta mot Norrtälje.

Akropolis–Karlbergs BK 4–0 (2–0)
Publik: 200.