Amanda Bodén blir ny Teamleader Knatte!

Thomas BahnsonFrån kansliet

KB välkomnar Amanda Bodén till staben som ny Teamleader Knatte! Vi satte oss ned med Amanda för kontraktsskrivning och passade på att ställa några frågor…

———-

Hej Amanda, välkommen till KB!

Du blev faktiskt direkt kontaktad av KB, vad var din första reaktion när du fick höra om uppdraget?
Tack! Förutom att jag blev lite överraskad över förfrågan blev jag extremt nyfiken och kände snabbt att det var en roll som var svår att tacka nej till.

Hade du hört talas om KB innan?

Som gammal Djurgårdsspelare har Stadshagen varit som ett andra hem för mig, vilket gjort att jag såklart kommit i kontakt med KB tidigare. När jag fick förfrågan om uppdraget hörde jag mig också för lite bland bekanta som är insyltade i Stockholmsfotbollen och fick ett väldigt gott intryck av KB. Det verkar vara en ödmjuk klubb med goda intentioner

Kan du berätta för alla Karlbergare lite kort om vem du är?

Jag är fotbollsspelare i själen även om jag la skorna på hyllan 2012 efter allt för många skador. Men man kan helt klart säga att jag trivs i idrottsmiljöer så sedan dess har jag istället hunnit påbörja två högskoleutbildningar på GIH – Sport Management och Tränarprogrammet och hoppas på att bli klar med allt runt 2017-2018.
Jag trivs med att jobba med och för ungdomar och barn, vilket gjort att jag genom åren både arbetat med fysträning, på sommarfotbollsskolor, startat upp knattelag och på sommarkollo- allt där barnen och ungdomarna får stå i fokus!

Därtill bedriver jag väl någon slags semisorglig hobbykarriär som tyngdlyftare sedan ett par futtiga år tillbaka, med ett medverkande på SM som främsta bedrift. Hoppas inte nu att det finns någon tyngdlyftarkunnig i klubben, då vet dom direkt hur lite det är att skryta med…

Vad är din filosofi när det gäller barnidrott och ledarskap?

Förutom att jag tror på vikten av att lära genom lek och mångsidig träning för s.k. atletisk utveckling så tycker jag att barn och ungdomar förtjänar att bemötas med lika stor respekt som vilken vuxen som helst.

Det kommer säkerligen vara många intryck första tiden men vad är det första du kommer sätta tänderna i?

Thomas har gjort sitt bästa för att försöka sätta in mig i de teoretiska bitarna kring knatteverksamheten, så nu blir det till att sätta sig in i det praktiska. Det allra första blir att lära känna ledarna för att se vad de behöver och vad jag kan bistå med för att kunna ge det bästa av sig själva. Det ser jag fram emot!

———-

Vi tackar Amanda för intervjun och hoppas hon kommer trivas hos oss. Amandas första dag blir på lördag då PF10 Gul och Grön tränar i Kristinebergsskolan.

Amanda tar över rollen som Teamleader Knatte efter Thomas Bahnson som kommer lägga större fokus på andra områden i föreningen.

/red

Kommentarer

kommentarer