Andreas Fält: ”Gamla KB letar förstärkningar”

MelkerBK Gamla KB0 Comments

Andreasfalt2

Från topplag till bottenlag på ett år. Hur står det egentligen till med Gamla Karlbergare i fotbollssexan?
Tränaren Andreas Fält förklarar varför våren inte gått så bra som det var tänkt.

Hur skulle du beskriva vårsäsongen?
– Vårsäsongen har varit ganska tung, vi har ju bara tagit sex poäng och ligger näst sist. Det började med lite strul på ledarsidan och sedan har vi inte fått spelet att stämma. Vi har spelat ganska bra i vissa matcher som jag tycker vi borde ha vunnit. Men slarv i avgörande moment både defensivt och offensivt har gjort att vi ändå förlorat.

Gamla KB har som sagt tagit sex poäng. Ifjol slogs vi i toppen. Vad har egentligen gått snett?
– Dels har vi blivit ett år äldre och många har blivit lite sämre då vi inte tränat lika mycket, tror att det är viktigt att träna lite mer ju äldre man blir för att hålla igång. Sedan har några tongivande spelare från förra året inte varit med så mycket i år, exempelvis Andreas Sundberg, Erik Uhlén, Joel Wikström, Ramin Sepasi, Rikard Norman och Stefan Elofsson.

Kommer vi jaga förstärkningar under silly season?
– Jag har precis idag fått ett muntligt löfte med det första nyförvärvet. Simon Ruuth från div 4-klubben Sörmjöle IK utanför Umeå. Simon flyttar ner i sommar, han har gjort många säsonger i div 4 i Norrlandsfotbollen och är en trygg och stabil mittback.
Sedan är vi nära att förstärka på mittfältet med en gammal KB-spelare. Och sen letar vi förstärkning på forwardssidan.

Var slutar vi i tabellen?
– Jag tror vi kommer att komma igång i höst och avancera genom tabellen och sluta 6-7.

Skytteligan
Kalle Karlsson              3
Jens Nilsson                 2
Nermin Kuljanin            2
Mikael Johansson        1
Robert Laul                  1
Jesper Stenholt            1
Emil Brorson                1
Andreas Johansson     1
Andreas Nilsson           1
Självmål                         1

Med dessa ord tackar vi Andreas Fält och önskar honom och Gamla KB lycka till i höst!