Årets Karlbergare 2018: Roger Svensson

kb-pelleFrån kansliet

Måndagen den 3 december avtackades ledare i Karlbergs BK för ett fint 2018. Vi hade då förmånen att besöka vår samarbetspartner Octapharma och höra lite kring de samarbete vi haft sedan 2010.

Kvällen leddes av Klubbchef Pelle Brädefors & Ordförande Mattias Johansson. Efter en kortare genomgång av föreningens status just nu och lite hur strukturen ser ut i organisationen så genomfördes också nyttiga diskussioner kring hur vi kan öka engagemanget i föreningen, vår ambition och vision för framtiden och praktisk hantering av material för våra lag.

Som avslutning så genomfördes vår sedvanliga prisutdelning i tre kategorier: Årets kvinnliga ledare, årets manliga ledare och årets Karlbergare.

Rebecka Kalanzi

Årets kvinnliga ledare: Med ett stort engagemang, glädje och närvaro agerar dessa ledare som goda god förebilder och ambassadörer för Karlbergs BK. Genom sina insatser som tränare och i en tid då laget vacklade klev dom föredömligt fram och tog tag i taktpinnen. De var ovärdeliga stöttepelare för sitt lag  och knöt ihop samtliga delar. Allt ifrån träningar, kallelser till match och exemplarisk kommunikation runt lag och förening. Årets kvinnliga ledare 2018 tilldelas  – Rebecka Kalanzi & Fathima Pettersson, P-10 Vit

Christer Ericsson

Årets manliga ledare: Med sitt enorma engagemang och glimten i ögat så bidrar han till att sitt lag växer allt starkare. Med förmåga att balansera sin egen roll och samtidigt delegera så skapar han en trygg miljö för barn att vara i. Med sitt ödmjuka sätt att alltid vilja utvecklas och göra saker lite bättre från gång till gång skapar han en positiv anda runt sitt lag. Årets manliga ledare 2018 tilldelas  – Christer Ericsson, P-10 Grön

Roger Svensson

Årets Karlbergare: Roger är en god representant för Karlbergs Bollkubb. Roger har sedan 2009, då han började i KB, visat engagemang, ansvarstagande och ödmjukhet. Hans passion för laget, både på och utanför planen, smittar positivt av sig på omgivningen och han är därmed en förebild genom sitt sätt att stötta och sprida energi. Roger har också förmågan att alltid se till individens, egna lagets och hela föreningens bästa. Roger  överensstämmer mycket väl med det förhållningssätt som presenteras i klubbens värdegrunder och de mål som Gamla Karlbergare redovisar i dokumentet ”Att vara ledare i Karlbergs Bollklubb”.

Roger är en Karlbergare.

Kommentarer

kommentarer