Beckman inför resan till Borlänge: ”Viktigast att inte sväva iväg”

RedaktionenNyheter, Senior

En gastkramande avslutning gav tre poäng och åttonde raka segern mot Kungsängen senast. På torsdagen väntar Kvarnsveden på bortaplan innan Sundbyberg kommer till Stadshagen på söndag.
– Vi måste fortsätta att hålla fokus och följa vår spelidé för om vi gör det anser jag att vi är extremt svårslagna, säger KB-försvararen Gabriel Beckman.

Karlbergs BK toppar division 2 Norra Svealand efter åtta raka segrar. Men laget är inte mätt på framgång, fråga bara Gabriel Beckman.

Tuff period med tre matcher på en vecka. Röd dag på torsdagen och fajt borta mot Kvarnsveden. Hur går tankarna?

– Kul att fira Kristi himmelsfärd med att spela match! Nu när det har gått så bra för laget så finns det inget roligare än att gå ut och jaga nästa seger samt en bra prestation. Kan tyckas vara tufft med tre matcher på en vecka men vi har en otrolig bredd i vår trupp. Så det känns tryggt ifall att någon inte klarar av att spela två matcher under kort tid. Då har vi någon annan som kan kliva in på den positionen och göra minst en lika bra insats.

Åtta raka segrar kan bli nio. Vad blir viktigt?

– Det absolut viktigaste för oss är att inte sväva iväg och tro att vi bara kan ställa ut skorna och håva in nästa seger. Vi måste fortsätta att hålla fokus och följa vår spelidé för om vi gör det anser jag att vi är extremt svårslagna.

Din egen form?

– Min egen form känns helt okej. Tycker jag har en eller två växlar till att lägga i både på träning och match, precis som jag tycker att vårt lag kan nå en bättre nivå i vårt spel under nittio minuter.

Matchen mot Kvarnsveden sparkas igång klockan 15:00 på Ljungbergsplanen i Borlänge. Följ den live på twitter @karlbergsbk