Beckman inför Valbo på lördag: ”Vi ska känna att vi gjort allt”

RedaktionenNyheter, Senior

Efter två raka förluster vill Gabriel Beckman se ett pånyttfött Karlbergs BK hemma mot Valbo på lördag. Viktiga poäng på spel i toppstriden.

KB inledde hösten fint med 3-0-segrar mot Tyresö och Skiljebo i Stockholm cup respektive division 2-omstarten. Sedan kom en tung förlust hemma mot Enköping där KB tappade 2-0 till 2-3 följt av en 1-2-förlust mot formtoppade serieledaren Täby.

På lördag väntar Valbo klockan 14:00 på Stadshagen. Försvararen Gabriel Beckman vill se ett KB som går ut och bara kör full fart från första minut.

Tung förlust mot Täby FK senast. Vad har ni pratat om sedan dess?

– Vi har noggrant analyserat matchen och tittat på vad vi kan förbättra till kommande matcher. Vi tar med oss den mentala biten i matchen som vi har haft det tufft med dem senaste omgångarna. Vi visade att vi inte ger upp och kämpade in i det sista.

KB startade hösten bra men har nu två raka förluster, mot Enköping och Täby. Vad behöver vi göra för att hitta tillbaka till segrarna?

– Jag anser att vi måste hitta tillbaka till glädjen att spela den underhållande fotbollen som vi har spelat tidigare. Rädslan att förlora har tagit överhand på viljan att vinna och det är inget framgångskoncept.

Valbo hemma på lördagen. Vad måste KB lyckas med för att vinna den matchen?

– Hitta tillbaka till vår identitet som fotbollslag. Att tro på varandra och matchplanen som vi får av tränarteamet. Vi ska kliva ut på lördag och efter 90 minuter ska vi kliva av och känna att vi har gjort allt som står i vår makt för att få med oss ett bra resultat.

Avspark 14:00 på lördag. Entré 50 kr swish eller kontant.

Forza KB!