Bokningsregler

Anmälan

Anmälan görs via hemsidan i formuläret nederst på denna sida. När verksamheten är igång godkänns anmälningar i mån av plats, annars ställs man i kö tillsvidare. När du gjort en anmälan genereras en automatiskt bekräftelse nederst på sidan som bekräftar att anmälan gått igenom. Har du inte fått en bekräftelse på din anmälan, kontakta kansliet. Bokningen räknas ändå som gjord och du ansvarar för att kontakta oss om dokumentet inte kommit fram.

Provträning

Ingen provträning sker utan anmälan är bindande. Se bokningsregler!

Betalning

Betalning görs via e-post faktura som kansliet skickar ut i samband med registrering och ni uppger angivet OCR-nummer. Anmäler ni flera personer får varje person ett unikt OCR-nummer alternativt familjeavgift.

Bokningsregler

Avbokning av anmälan till vår årliga uppstart i april för 5-åringar sker minst 7 dagar före start för att gälla och återbetalning kan ske. Anmälan är bindande och ingen återbetalning av avgiften sker efter att verksamheten har påbörjats eller inom 7 dagar före start. Vid sjukdom och frånvaro av annan anledning återbetalas inte avgiften om verksamheten har påbörjats.

Viktig information

Information av brådskande karaktär sker via e-mail. Det är därför viktigt att ni skrivit in rätt mail då viktig information om förändringar, faktura och annan nödvändig information sker via mail.

Grupper

Varje år startar vi upp tre knattegrupper för den yngsta ålderskullen som är 5 åringar. Varje grupp tar emot upp till 30 barn. Grupperna tilldelas en färg, Grön tränar första två åren på Kristinebergs BP på tisdagar. Gul tränar första två åren på Stadshagens IP på torsdagar och Vit tränar första två åren på Stadshagens IP på söndagar. Det tredje året i knatteverksamheten när barnen är 7 år byter vissa barn grupp för att de börjar skolan och vill spela med sina klasskamrater vilket är naturligt. Barnen kan då byta grupp i mån av plats. Barn som finns i verksamheten har förtur om en kösituation råder i den nya gruppen.

Kan du inte välja den grupp du önskar i formuläret så beror det på att gruppen är full. Du får då välja ”Knatte kö” och sedan skriva i den grupp ni önskar börja i. Gruppernas namn är skapade via följande formel: PF = PojkarFlickor, P = Pojkar och F = Flickor. Sedan födelseår, 2012, 2011, 2010. Avslutningsvis färg Grön, Gul eller Vit för träningsdag.

En grupp heter exempelvis: PF12 Grön eller P10 Gul.

Anmäl dig till Knatteverksamheten här!

 

Knattegrupp bildar lagverksamhet för 2011or

 

 

Varmt välkomna till KB!