Bokningsregler

Anmälan

Anmälan görs via hemsidan. När verksamheten är igång godkänns anmälningar i mån av plats, annars ställs man i kö tillsvidare. När du gjort en anmälan genereras en automatiskt bekräftelse nederst på sidan som bekräftar att anmälan gått igenom. Har du inte fått en bekräftelse på din anmälan, kontakta kansliet. Bokningen räknas ändå som gjord och du ansvarar för att kontakta oss om dokumentet inte kommit fram.

Provträning

Ingen provträning sker utan anmälan är bindande. Se bokningsregler!

Betalning

Betalning görs via e-post faktura som kansliet skickar ut i samband med registrering och ni uppger angivet OCR-nummer. Anmäler ni flera personer får varje person ett unikt OCR-nummer alternativt familjeavgift.

Bokningsregler

Avbokning av anmälan till vår årliga uppstart i april för 5-åringar sker minst 7 dagar före start för att gälla och återbetalning kan ske. Anmälan är bindande och ingen återbetalning av avgiften sker efter att verksamheten har påbörjats eller inom 7 dagar före start. Vid sjukdom och frånvaro av annan anledning återbetalas inte avgiften om verksamheten har påbörjats.

Viktig information

Information av brådskande karaktär sker via e-mail. Det är därför viktigt att ni skrivit in rätt mail då viktig information om förändringar, faktura och annan nödvändig information sker via mail.

Anmäl dig till Knatteverksamheten här!

Varmt välkomna till KB!