Bokningsregler

Anmälan

Anmälan görs via länkarna nederst på denna sida. När verksamheten är igång godkänns anmälningar i mån av plats, annars ställs man i kö tillsvidare. När du gjort en anmälan får du en bekräftelse i mailen. Har du inte fått en bekräftelse på din anmälan, kontakta kansliet. Bokningen räknas ändå som gjord och du ansvarar för att kontakta oss om dokumentet inte kommit fram.

Betalning

Betalning görs via e-post faktura som kansliet skickar ut i samband med registrering och ni uppger angivet OCR-nummer. Anmäler ni flera personer får varje person ett unikt OCR-nummer alternativt familjeavgift.

Bokningsregler

Avbokning av anmälan till vår årliga uppstart i april för 4- och 5-åringar sker minst 7 dagar före start för att gälla och återbetalning kan ske. Anmälan är bindande och ingen återbetalning av avgiften sker efter att verksamheten har påbörjats eller inom 7 dagar före start. Vid sjukdom och frånvaro av annan anledning återbetalas inte avgiften om verksamheten har påbörjats.

Viktig information

Information av brådskande karaktär sker via e-mail. Det är därför viktigt att ni skrivit in rätt mail då viktig information om förändringar, faktura och annan nödvändig information sker via mail.

Grupper

Följande tider finns för barn födda 2015 & 2016. Tiderna är preliminära och kan komma att ändras. Varje grupp tar emot upp till 25 barn. Grupperna tilldelas en färg utifrån vart de tränar, tid & dag:

PF-15 och PF-16 – Med start i april

Blå – Stadshagens IP 1 – Tisdagar 16.00-17.00

Gul – Stadshagens IP 1 – Torsdagar 16.00-17.00

Grön – Kristinebergs BP – Tisdagar 16.00-17.00

Röd – Kristinebergs BP – Torsdagar 16.00-17.00

Vit  – Stadshagens IP 2 – Söndagar 09.00-10.00

Läs detta innan du anmäler dig!

Ett tips till Er som vill anmäla er är att kolla i förskola/skola och med ev kompisar vilken grupp ni vill anmäla er så ni hamnar i samma grupp redan från början. Vi försöker tillgodose de önskemål om klassbaserade lag och grupper. Ni kan sedan kolla så era anmälningar hamnar rätt här!

PF = Pojkar & Flickor, P = Pojkar och F = Flickor. Sedan födelseår, 2015 & 2016. Avslutningsvis färg Grön, Blå, Gul, Röd eller Vit för plats. Inom knatteverksamheten har vi gemensamma grupper fram till tredje året då vi försöker skapa en flickgrupp om tillräckligt många vill.

Anmälan PF 2015/2016

Anmälan PF 2014

Anmälan PF 2013