Brandimarti klar för KB

kb-redNyheter, Senior

KB värvar från division 1. Ytterbacken Ludvig Brandimarti, 22, från Sollentuna FK ansluter till Karlberg.

Ludvig Brandimarti har tre säsonger bakom sig i ettan, först två i Enskede IK, ifjol i Sollentuna FK. Efter ett skadefyllt 2018 där han spelade 9 matcher (varav 5 från start) har han valt att ansluta till KB för att ta ny sats framåt.
– Vi är glada att Ludde väljer Karlberg. En spelskicklig, löpstark spelare som vi kommer ha stor nytta av. Hans högerfot håller hög klass och det är dessutom en kille som passar väldigt bra in i vår ambitiösa spelargrupp, säger Lennart Sandahl.

Tränaren Kalle Karlsson säger:
– ”Ludde” tränade med oss ifjol men då dök det upp en möjlighet i division 1 så det blev inget den gången. Jag är väldigt glad att han väljer oss nu, han är en spelare som höjer oss både på och utanför planen.

Brandimarti skadade ljumsken på träning förra veckan och rehabtränar nu för att komma i form inför seriestarten.

Vi hälsar Ludvig Brandimarti välkommen till KB och önskar honom lycka till kommande säsong! Vi återkommer med en intervju med klubbens senaste tillskott.