Brandimarti vill börja vinna igen: ”Vi ska tillbaka upp på hästen”

RedaktionenNyheter, Senior

Karlbergs BK är inne i en negativ trend med tre matcher utan seger. På lördag vill Ludvig Brandimarti se ett KB som går ut och sätter tonen direkt för att ta tre sköna poäng – i den sista hemmamatchen för vårsäsongen.

Tio raka segrar och nu tre matcher utan seger. Hur ser du på det?

– Vi kände väl i match 8 och 10 mot Kungsängen och Sundbyberg att vi inte riktigt kom upp i nivå vilket ändå resulterade i två vinster med marginalerna på vår sida. Senaste tre matcherna har vi inte heller kommit upp i den nivå vi vet att vi kan men då haft marginalerna emot oss. Men marginaler hit och dit, vi har helt enkelt inte gjort rätt jobb som krävs för tre poäng.

Vad behöver KB göra för att hitta tillbaka till vinnarspåret?

– Vi har i veckan satt oss ned tillsammans och identifierat vad vi gjort bra och mindre bra. Vi har kommit överens om att ta med oss det som varit bra, samtidigt som vi går vidare och tar lärdom av det vi gjort mindre bra. Gör vi det hamnar vi på vinnarspåret igen.

På lördag väntar vårsäsongens sista hemmamatch mot Gute. Hur går tankarna?

– Tankarna inför matchen på lördag går i att vi är hungriga efter revansch. Hela laget är bestämt att vi ska tillbaka upp på hästen och avsluta vårsäsongens sista hemmamatch på bästa möjliga sätt.

Namn: Ludvig Brandimarti.
Född: 1996.
Position: Försvarare.
Moderklubb: Djurgårdens IF.
Övriga klubbar: BP, Enskede IK, Sollentuna.
Kom till KB: 2019.
Matcher i serien 2019: 12 (4 starter). Mål: 0. Assist: 1.

Välkomna till Stadshagen för match mot Gute!
Avspark 14:00 på lördag
Entré: 50 kr, swish eller kontant
Spelare och ledare i KB-kläder går gratis

Forza KB!