Cafépersonal sökes till Karlbergs BK

kb-pelleFrån kansliet

Karlbergs BK driver Hagens Café uppe på Stadshagens IP. Inför säongen 2015 behöver vi rekrytera personal till vår caféverksamhet som drivs av föreningens kansli. Kansliet ansvarar för koordinering med föreningens övriga lag och schemaläggning av de helger och pass där cafét kommer vara öppet. Vi söker nu två personer som kan hjälpa till vid behov och under helger då lagen inte står och även vid större event och cuper.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består bl a av att koka kaffe, bereda och servera smörgåsar, korv, glass, läsk och andra produkter som finns i sortimentet. Du ansvarar för att cafét ser snyggt och städat ut under och efter dina pass. Du ansvarar för att kassan redovisas enligt de riktlinjer som finns.

Vem är du?

Du är en person som har hög ansvarskänsla och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du är en person som gillar ordning och reda samt har en hög känsla för service. För att lyckas i din roll behöver du vara drivande och självgående samt ha en positiv inställning och attityd.

KB kommer hålla utbildning och även en genomgång av de rutiner som finns framtagna för drift och underhåll.

Anställningsform och arbetstider

Cafét kommer vara öppet under helger mellan 09.00-17.00. Arbetstiderna kommer variera men generellt arbetar man mellan 08.00-17.30 under öppettider. Exakta tider och schema görs upp med kansliet och utefter behov. Anställningen är timanställning och vid behov.

Vi utgår från HRF:s framtagna kollektivavtal vid lönesättning. Lönen sätts individuellt. Vi intervjuar löpande tills dess att vi fyllt tjänsterna.

Vid intresse, skicka CV och några korta rader om dig själv till klubbchef Pelle Brädefors på pelle@karlbergsbk.se.