Chefstränare till U19 och U17 sökes!

Thomas BahnsonFrån kansliet

Chefstränare till U19 sökes

Inför 2016 söker KB en Chefstränare till klubbens U-19 på pojksidan. Laget fungerar som en länk mellan ungdom- och seniorverksamheten. Målsättningen är att göra övergången så smidig och optimal som möjligt. Vi tror att om spelare ges möjlighet att spela seniorfotboll tidigare så har det en positiv inverkan på spelarens utveckling och stimulerar på ett bra sätt. Truppen kommer innehålla spelare från 17-19 år och spela R 1-3 och P-18/19 division 1 för tuff och utvecklande matchning. Utvecklingslaget kommer samarbeta tätt med klubbens A-lag i div 2 och vårt U-17 lag.

Chefstränare till U17 sökes

Inför 2016 söker KB en chefstränare till klubbens U-17 på pojksidan. Laget fungerar som en länk till U-19 och seniorlaget. Truppen kommer innehålla spelare främst födda 00 (P16) och spela i P16 div 2. U-17 kommer samarbeta tätt med klubbens U-19 och pojkar 01 (P15).

Vad innebär uppdragen?

Vi söker en duktig spelarutvecklare och förebild.

Ditt uppdrag är att se till att våra spelare i truppen får en fortsatt bra utbildning i klubben. Att ge dem bästa förutsättningar att ta ytterligare kliv i sin fotbollsutveckling. Vi ser gärna att du arbetar brett med både laget och jaget. Du balanserar utbildning individuellt med det taktiska och på så sätt arbetar med en övergripande taktisk modell såväl som en individuell utvecklingsplan för alla spelare.

Målsättningar är att ta varje spelare från ungdomsspelare till seniorspelare. Det är resan som är målet. Vi har inga resultatkrav utan arbetar främst med att stimulera gruppen och individens fotbollsutveckling och att arbeta med den utbildningsplan som finns i klubben.

Rotationsträning och lärlingssystem för att motivera och inspirera spelare är något vi tror mycket på. Det finns därför inga stängda dörrar utan ska vara transparent och öppna kanaler mellan de olika lagen för bästa utväxling för spelare.

Vi uppskattar uppdragen till mellan 12-15 tim/vecka (3 träningar + 1-2 matcher)

Vem är du?

Du är pedagogisk och tydligt i ditt sätt att förmedla instruktioner och anvisningar. Du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar i åldern 16-19 år.

Du bör ha haft liknande uppdrag på samma eller på högre nivå. Då den främsta målsättningen är att utveckla laget och individerna ser vi att du är kommunikativ, inspirerande, prestigelös och har en mycket god förmåga att samarbeta med både klubb och övriga lag runt om. Stor vikt läggs vid personlighet och ledarskap men även goda referenser från tidigare uppdrag kommer att krävas.

Klubben erbjuder gärna utbildning och tillämpar individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag är den 30 november men vi intervjuar intressanta kandidater löpande – så vänta inte med din ansökan!

Ansökan skickas på mail till kansliet@karlbergsbk.se

Frågor om tjänsten?

Kontakta Lennart Sandahl
Sportchef Herr och 11-mannaansvarig, 0733 – 357 895, lennart.sandahl@karlbergsbk.se