Dam 14 – Träsket 1

Thomas BahnsonDam, Nyheter

På lördagen mötte KB laget med det något komiska namnet Träsket och det var ju inget snack direkt. Matchen spelades på Stadshagens IP i strålande sol.

Laget för dagen:

Michaela

Emelie Åsa Caroline Malin

Josefine Emma Nada

Cecilia Joana Nishti

Avb: Ronja Rebecca

Utmaningen med att spela dessa typer av matcher är baserat både på motivation och tempo. Även om det är trevligt att göra många mål så tappar målgörandet värde efter ett tag och det gäller även att sätta fart på tempot när motståndarna drar ned det, något som vi måste bli mer bekväma med allteftersom vi utvecklas som lag.

Det kunde blivit betydligt större siffror men en fin vinst blev det ändå. Målen ska göras och vi har många spelare som tycker om att vara med i målprotokoll och det är bara en bra sak. Det var för många mål för att beskriva så här kommer protokollet:

KB – Träsket 14-1 (6-1)

1-0 Joana (Nishti)
2-0 Cecilia (Emma)
3-0 Cecilia (Malin)
4-1 Joana (Malin)
5-1 Nada (Emma)
6-1 Nishti (Emma)
7-1 Emelie (Nada)
8-1 Nada
9-1 Nada (Joana)
10-1 Emelie (Nishti)
11-1 Nada (Josefine)
12-1 Nishti (Joana)
13-1 Malin (Åsa)
14-1 Nishti (åsa)

Matchens prestation måste nog varit Nadas fina frisparksmål. Håll utkik på KB Play, kommer möjligen upp där inom kort 🙂

Efter plumpen borta mot Lidingö FK C i senaste omgången var det skönt med en komfortabel vinst. Nästa vecka har vi spelfritt men sedan kommer två matcher på kort tid. 22/5 möter vi Lidingö SK på Stora Mossen och 24/5 möter vi Stureby på bortaplan.

/Thomas