Damerna besegrar Norrtull i division 5 premiären

Thomas BahnsonDam

jpg

Äntligen är vi igång!

Tjejerna stod för en stark insats och besegrade nystartade Norrtulls SK i division 5C premiären. Vi vill tacka NSK för deras goda kämpainsats och härliga humör, det var även kul att se den publik som tagit sig ner till Essinge IP!

Vi har som vi tidigare rapporterat slagit ihop f.d. damjuniorerna med seniorerna inför denna säsong och laget till denna match speglade verkligen detta. Vi ställde upp med 4 damer från föregående år, 8 f.d. damjuniorer och 4 debutanter (Emelina Landergren, Emily Lövqvist, Lovisa Lindh och Maria Larson) och det är denna mix som blir så spännande att följa denna säsong. Vi kan redan se att tjejerna börjar hitta varandra mer och mer både på plan och socialt.

Vår nästa match i division 5C spelas söndag 27 april mot Råsunda IS (18.00 Skytteholms IP3)

Men innan dess kommer vi spela två division 4A matcher mot Vallentuna BK tisdag 22/4 (20.00 Vallentuna IP1) och FC Hammarby fredag 25/4 (18.00 Stadshagens IP1).

Laget:

Josefin (mv)