Damerna matchar hårt i helgen!

Thomas BahnsonDam0 Comments

Februari smygstartade med två träningsmatcher mot Hanvikens SK (0-2) och Skogås/Trångsund (4-1) men sedan blev det ett kort uppehåll för oss då många av våra spelare åkte iväg till alperna på sportlovet. Därför trappar vi nu upp förberedelserna inför säsongen med 2 matcher på 2 dagar i helgen.

FC Hammarby står för motståndet på lördag, dom åkte ur division 3 förra året och spelar i år i samma serie som oss (Div 4A). Vår egna kanslist Nathalie Dahlqvist finns med i Hammarbys lag så det är allt lite prestige i det hela! Matchen spelas 14.30 på Essinge IP.

På söndag möter vi Ängby IF som spelar i division 3 till vardags. Här ville vi möta ett lag från en högre serie som förberedelse inför den mycket tuffa Victoria Cup matchen mot IFK Täby (Div 1) den 15 mars. Matchen spelas 11.45 på Essinge IP.

Dessa matcher blir exakt den utmaning som kommer göra oss gott inför vårt äventyr i för oss okända division 4. Det blir en chans för oss att se hur vi ligger till. Vi kommer testa olika taktiska upplägg och lufta en hel del spelare så det blir en intressant helg.

/Ledarstaben, Dam