Damerna rullar vidare

kbadminDam0 Comments

6-1 mot Mälarhöjden

Trevlig valborg eller hur man säger!Själv sitter jag tillsammans med kollegan/tränaren/vinnaren Pelle Brädefors på jobbet. Kaffet är slut vilket är lite tungt men solen skiner och humöret är ganska glatt.Igår spelade damerna sin första hemmapremiär på hagen, till vår lycka plan 1 och solen sken. Vi samlades i klubbhuset där Pelle gick igenom hur vi skulle spela, jag berättade vad jag hört om mälarhöjden och drack lite kaffe.
Pelle pratade om att vända spela, flytta över o hitta ytor.

Laguppställning för dagen:

Maite        Kristin

Kellner                  Lindström             Andrea                   Linn

Wieselgren            Elin                         Lotta(C)                      Bosta

Camilla

På bänken började: Vickan, Löfgren, Melle, Saba

Liten med stark publik hejjade på oss och vi var taggade när domaren blåste igång. Vår 4 målsskytt Kristin sköt lätt in 1-0. Därefter fick mälarhöjden in ett mål, men vi morskade upp oss och innan halvtid stod det 2-1 till KB. I andra halvlek satte vi press direkt och spelades riktigt rolig fotboll, vi rullade boll och testade olika vägar. Många lyckades och när Kristin gjort ytterligare 2 mål var det dags för Saba att göra mål. Efter det Maite. Camilla i målet gjorde riktigt vassa räddningar och det kändes tryggt och stabilt. Kan inte förklara hur bra det kändes när vi tackade för matchen och vi insåg att vi vann hemmapremiären med 6-1.

Pelle sa efter matchen att vi stuntals spelade riktigt bra. Låter bra, vi fortsätter vår resa med träning på tisdag och nästa match blir hemma mot FK Bromma. Se till och vara där!

Kajsa Bosta