Damerna tar hem en vinst i första träningsmatchen

kb-pelleDam0 Comments

Ledsamt att herrarna förlorade sin match men glädjande är att damerna tog en härlig vinst i första träningsmatchen!
Borta mot Enebyberg IF DFF, ett lag som vi också kommer möta i serien.

Jag gjorde en intervju med Thomas om matchen läs nedan

Truppen för dagen:
(mv) Cattis
(vb) Lotta
(mb) Lisa
(mb) Maria
(hb) Elin
(ym) Malou
(im) Carro
(im) Minca
(hm) Emma S
(a) Sofie
(a) Sara C

Bänk: Saba, Anna

Förutsättningar och första halvlek, vill du beskriva den för oss?
– Solen sken och tjejerna var taggade, en perfekt dag för match. Laget var förstärkt av ett par av spelare från Damjuniorerna.
När domaren blåste igång matchen var vi med från start, med hjälp av ork och vilja pressade tjejerna på och tog mark. Ju längre halvleken gick ju mer föll de tillbaka, det märktes även att tjejerna inte spelat ihop sig. Något man kanske inte kan förvänta sig den första matchen för året.
I andra halvlek gjordes lite förändringar och spelade enklare och rakare vilket ledde till att vi kom till fler lägen.

Beskriv första målet!
– Malou nickar in en snyggt slagen hörna från Carro och det står 0-1 till KB. Skönt med ett förlösande mål.

Hur såg matchen ut efter det?
-Vi hade fler anfall som kunde resulterat i 2-0 men gick inte en. Enebyberg tog över och vi tappade energi och en markeringsmiss ledde till 1-1. Det kändes som vi fortfarande hade chansen så vi tuggade på. Efter en grötig fight på kanten får Emma loss bollen och drar in den mot starfformådet där Malou utan någon vinkel drar iväg en boll över målvakten och in i mål. 1-2 till KB och där punkterar vi matchen.