Dialing Sverige förlänger sitt avtal över 2017

kb-pelleNyheter

Dialing Sverige förlänger sitt sponsorskap med Karlbergs BK över 2017. Dialing har sedan 2016 sponsrat Karlbergs BK genom att vara silverpartner. Nu förlängs avtalet och vi ser fram emot ytterligare ett år med gott samarbete och samverkan vid sidan av planen, säger Pelle Brädefors, Klubbchef Karlbergs BK.

Dialing är ett webbaserat säljstödsystem för företag och organisationer som bedriver försäljningsverksamhet med telefon som arbetsredskap. Önskar du att dina säljare gjorde fler och bättre samtal så är Dialing rätt på bollen.

Genom att sponsra Karlbergs BK vill vi på Dialing visa stöd för den fina verksamhet som föreningen har och samtidigt finna möjligheter genom att i olika kanaler nå ut med vilka möjligheter dagens teknik kan ge, och till det tror vi att Karlbergs BK:s nätverk kan bidra positivt, säger Mikael Johansson, Försäljningschef Dialing Sverige.