Nu kan alla medlemmar skapa ett eget digitalt medlemskort. Detta kommer vi att utveckla med tiden så vi smidigare kan kommunicera med er. Det blir nu möjligt för er att kunna svara på kallelser och hålla er uppdaterade kring ert barns deltagande i Karlbergs BK. Vi kommer även använda medlemskortet för att kunna ge exklusiva medlemserbjudanden från våra samarbetspartners till er med barn i Karlbergs BK. Följande lathund har vi skapat:

• Skapa ett konto på MyClub. Använd denna länk: https://accounts.myclub.se/d/users/sign_up
    Fyll i din mailadress ( den som du har i myclub, dit t ex kallelserna går) och välj lösenord. (Detta är nu dina inloggningsuppgifter) Tryck på ”Skapa konto”
  • En bekräftelselänk har nu skickats till din e-postadress. Gå in på din mail och tryck på länken du fått från MyClub. Du får då meddelandet att ditt konto har bekräftats och du är inloggad. Tryck därefter på ”Medlemsregister” i menyraden.
  • När du sen loggar in på ditt konto på www.myclub.se så kan du bl.a uppdatera dina uppgifter, se kallelser, kalendrar och även kontaktdata till ditt barns lagkompisar. Det finns också ett filarkiv som kommer att användas av dina ledare och föreningen för viktig information.
  • För att ha det som en mobil version så surfar du in på myclub.se se via mobilen, loggar in och väljer Mobil i svarta menyn. När du kommit in så lägger du sidan som en ”genväg/tagg” på hemsidan/skärmen. Lite olika beroende på mobil/system.