Dino Skaljic flyttas upp från U19

kb-redNyheter, Senior

Målvakten Dino Skaljic flyttas upp från U19 till A-laget.

Dino Skaljic, 18, kom till Karlberg förra sommaren från Huddinge IF:s juniorlag. Under hösten spelade han för KB:s U19-lag och var med om att spela upp laget en serie. Sedan säsongen tog slut och under vintern har Dino Skaljic tränat med a-truppen. Nu har han flyttats upp till a-laget och kompletterar målvaktsbesättningen med Viktor Segerström och Anton Sarri. Dino Skaljic gjorde seniordebut i träningsmatchen mot Enskede i februari.
– KB jobbar hårt med att höja kvaliteten i allt vi gör. Därför är det jätteroligt att kunna meddela att Dino flyttas upp från våra egna led. Han har tagit stadiga kliv sedan han började träna med a-laget. Det är en positiv och träningsvillig målvakt och det ska bli spännande att följa hans utveckling, säger sportchefen Lennart Sandahl.