Dino Skaljic: ”Nyckeln är det hårda jobbet alla lagt ner”

RedaktionenNyheter, Senior

KB-målvakten Dino Skaljic, 19, berättar om sina tankar inför IFK Lidingö på söndag och det kommande kvalspelet till division 1.
– Kvalet kommer gå bra så länge vi tar en match i taget och fortsätter vara ödmjuka, säger han.

Tre frågor till Dino Skaljic.

Du kom upp från U19 i fjol och har kämpat på utan så mycket speltid. Känner du ändå att du utvecklats?

– Ja, absolut. Jag känner att jag har gjort stora framsteg i år och blivit både säkrare och stabilare. Får väl passa på att hylla målvaktstränaren Per Fahlman som har haft tålamod och gjort ett bra jobb.

Beskriv dig själv som målvakt för de som inte sett dig spela?

– Jag skulle beskriva mig själv som en spelande målvakt med ett hyfsat tillslag. Ibland får man väl till någon tv-räddning också, haha. Sen som jag nämnde tidigare så har jag även utvecklats till en mer stabil och säker målvakt.

Nyckeln till lagets framgång i år och hur går det i kvalet?

– Nyckeln till lagets framgång den här säsongen skulle jag säga är det hårda jobbet alla har lagt ner. Sen att vi fungerar väldigt bra som grupp förbättrar chanserna till framgång betydligt.
– Kvalet kommer gå bra så länge vi tar en match i taget och fortsätter vara ödmjuka.

Dino Skaljic
Ålder: 19