Edwin Ekholm: ”Man längtar efter matcherna”

kb-redNyheter, Senior

Redaktionen passade på att ställa tre frågor till lagkapten Edwin Ekholm, 20, inför seniorlagets hemmapremiär mot Täby FK på lördag i division 3.

Hur är känslan i laget inför matchen mot Täby FK?
– Det känns som att vi befinner oss på topp just nu. En perfekt start och många på väg tillbaka från skador. Otrolig glädje i truppen, men samtidigt en seriositet som höjer nivån. Känns verkligen som att man går och längtar efter matcherna.
Vad talar för att KB blir ett topplag?
– Trots en del sena förluster av bra spelare (Silva & Matte) har vår sportchef tillsammans med tränarna lyckats få in väldigt duktiga fotbollsspelare som alla har samma mål, att utvecklas och vilja bli ännu bättre. Vi tar steg i utvecklingen varje träning och lär oss mycket av varann.
Vad har du för personlig målsättning med säsongen?
– Att fortsätta utvecklas och ta steg med min fotboll. Samtidigt kunna bidra så mycket som möjligt till återtåget. Sedan skulle det självklart vara kul att få smälla dit ett första mål. Jag har planerat en otrolig målgest.

/red

Fotnot: Hemmapremiären spelas på lördag 25 april kl 14 på Stadshagen. Obs! FRI ENTRÉ.