Edwin Ekholm stannar i KB: ”Tror på klubbens planer”

kb-redNyheter

Fler och fler bitar faller på plats för Karlbergs BK. Duon Edwin Ekholm och Anders Lindskog har nu bestämt sig för att stanna i klubben.

KB har värvat offensiva spelare som Andreas Vikström (Österåker) och Ibrahim Niambele (Säffle). Nu stärker man upp defensiven inför säsongen i division 3 genom att säkra Edwin Ekholm, 20, och Anders Lindskog, 32.
Den tidigare BP-talangen Edwin Ekholm (till vänster på bilden) kom till KB inför säsongen från Mariehem och spelade till sig en ordinarie plats på mittfältet.
– Jag tror på den nya satsningen och klubbens planer, säger han.
KB-tränaren Kalle Karlsson gläds åt beskedet:
– Det är jättekul att Edwin är inställd på att fortsätta hos oss. Sett över hela säsongen var han kanske vår jämnaste spelare. Han är ung och ambitiös och kan absolut nå högre divisioner om han fortsätter att träna hårt och utvecklas.
Anders Lindskog (mitten), som gjort tre säsonger i Karlberg, har öppnat för en fortsättning.
– Att ha kvar Anders rutin och kvalitet nästa år är viktigt för oss. Han håller fortfarande väldigt bra nivå.
En annan spelare som tidigare aviserat att han stannar i KB är Ivan Förlin, 21 (till höger). Ytterbacken ska studera i USA i vår, men återvänder i maj.
– Han ska ställa upp i Stockholm Marathon och har lovat att hålla igång där borta. Det blir ett fint tillskott när han är matchfit. Ivan gjorde en väldigt stark vår hos oss. Han tappade under hösten, men han är fortfarande ung och har tiden för sig, säger Kalle Karlsson.

/red