Emrah klar för Karlbergs BK

kb-redNyheter, Senior

Karlberg har förstärkt inför hösten. Förste man in blir anfallaren Emrah Yildirim, 22, som tidigare spelat för Konyaspor i division 2.

Hur kommer det sig att det blev Karlberg?
– Karlberg är en fin klubb med seriösa spelare och ledarteam. Klubben har fina förutsättningar och spelar en attraktiv fotboll som jag gillar. Klubben är på väg att bygga något nytt och spännande med unga och hungriga spelare och den resan vill jag vara med på.

Vad har du fått för intryck av laget så här långt?
– Intrycket jag fått av laget är att det är ett gäng grabbar som är motiverade och tar fotbollen seriöst samtidigt som man har roligt tillsammans. Laget har en tydlig målsättning och alla kring laget drar åt samma håll.

Berätta om dig själv som fotbollsspelare. Vad kan du bidra med till KB?
– Som fotbollsspelare är jag målfarlig och söker mig alltid till avslutslägen.  Jag springer väldigt mycket i djupled och är väldigt rörlig i sista tredjedelen.  I KB hoppas jag kunna bidra med många mål och ytterligare en dimension i anfallsspelet. Jag vill hjälpa KB till en uppflyttning även om den verkar avlägsen just nu. Halva säsongen är kvar och man ska inte ta ut nåt i förskott utan vi kör på till sista avblåsningen i sista matchen.

Vad har du för målsättning med höstsäsongen?
– Jag opererade korsbandet i december och känner mig fysiskt väldigt bra idag och rehaben gick bra för mig. Så nu vill jag träna hårt och få så många minuter som möjligt i benen. Samtidigt som jag hoppas att det räcker för en uppflyttning, alla lag kan hamna i svackor och då gäller det för oss att vi tar vara på alla chanser vi får.

Vi hälsar Emrah välkommen till Karlberg och önskar honom och laget lycka till i höst!