Erbjudande från aimo till medlemmar i Karlbergs BK

kb-pelleFrån kansliet

Vi på aimo, Stockholms första bildelningstjänst med bara elbilar, är jätteglada att fått möjligheten att sponsra knattelagen i år.

Men utöver knattelaget vill vi även bidra med ett presentkort till alla ni som är verksamma eller har barn verksamma i klubben. Vi har därför skapat en unik prova-på kod som ger er 50 credits att köra aimo för, mer info hittar nedan.

Gör så här:

Ladda ner appen på App Store eller Google Play.

Under Bonus i menyn kan du lösa in koden.

Skriv koden: KARLBERGSBK och klicka på knappen ”lös in”. Du har nu 50 credits (kr) att resa för.

Vid nästa resa dras beloppet direkt från din bonuspott.

OBS! Koden kan bara registreras till och med juni ut.

När du väl registrerat koden har du 31 dagar på dig att använda den.

Om aimo:

En bildelningstjänst när den är som bäst! Du registrerar dig enkelt på ett par minuter, bokar och låser upp en bil direkt i appen. Du kan hämta och lämna bilen på olika ställen – ta en aimo till träningen och en promenad hem. aimo har 300 elbilar runt om i Stockholm som enkelt kan hämtas och lämnas inom en specifik zon ”Homezone” eller på en av våra s.k. ”Hotspots”, platser som är reserverade för aimo. Du som användare betalar bara för tiden bilen används, från 6 kr/min och med ett fast pris på 100 kr för första timmen (vårpris fram till och med den 30:e juni). Maxpris per dygn är 600kr. Ingen registreringsavgift eller månadskostnad.

Läs mer om hur det funkar på: www.aimosolution.com

Kommentarer

kommentarer