Fält ska lyfta Gamla KB

kb-redBK Gamla KB

andreasfalt1
Andreas Fält tar över Gamla KB.

På söndagen premiärspelar Gamla Karlbergare i division 6. Man gör det med en nygammal tränare vid rodret: Andreas Fält.

Washington ”Valle” Morales valde att kliva av uppdraget som tränare i Gamla Karlbergare. Ett gemensamt beslut med lagledningen sedan det visat sig att man inte varit överens om inriktningen på klubben.
När Gamla KB på söndagen premiärspelar mot Westermalm är det Andreas Fält som basar för laget.
Fält ledde Karlbergs förstalag från division 5 till division 3 under åren 2005–09. 2011 basade han för Gamla Karlbergare i division 6.
Nu har 39-åringen fått rollen som sportchef i huvudföreningen. Vid sidan av den uppgiften ska han även leda Gamla KB i sexan. Till sin hjälp får han Kalle Karlsson, som var spelande tränare ifjol.

Gamla KB har gjort en rad värvningar inför säsongen:
> Antonio Abizzo, 25.
> Victor Pontusson, 27.
> Andreas Fridlund, 27.
> Axel Frändén, 29.
> Emil Brorson, 22 (värvad via Twitter!).
> Andreas Johansson, 29.
> Jockum Wibom, 32.
> Anton Sandgren, 25.
De två förstnämnda är spelklara och finns med i truppen till premiären. Den mest meriterade värvningen är dock målvakten Roger Svensson, 39. Roger, som tidigare spelat för Mjällby, tillhörde Gamla KB 2010–11, men skrevs sedan över till förstalaget för att vara tillgänglig för inhopp i division 2. Nu är han tillbaka och går in direkt i premiärelvan.

Matchen mot Westermalm spelas på söndag 13 april på Stadshagen kl 20.

/red