Fehrling taggad för toppmöte: ”Två lag som spelar fotboll”

RedaktionenNyheter, Senior

På lördag 14.00 spelas toppmötet mellan Karlbergs BK och IFK Stocksund. KB är tvåa i tabellen, på kvalplats till division 1, och Stocksund är bara en poäng bakom – med tre återstående omgångar. Här är mittbacken Morgan Fehrlings tankar inför den viktiga matchen på Stadshagen.

Skön trepoängare senast. En vinnande streak! Vad är det som fungerar för KB just nu?
– Vi har visat på väldigt stark mentalitet de senaste matcherna vilket gett oss en bra grund för att spela vår fotboll. Som lag har vi varit målmedvetna och bestämda vilket jag tycker syns på våra senaste resultat.

Nu väntar en stormatch på Stadshagen mot Stocksund. Hur går tankarna?
– Det kommer bli en väldigt tuff match. De är väldigt bra offensivt och kan vara jobbiga att få bollen av. Det kommer krävas att vi spelar vår fotboll i det offensiva och gör vårt gemensamma jobba i det defensiva. Vi förlorade senast vi mötte dom så vi har revansch att utkräva.

Varför ska publiken bege sig till Stadshagen denna lördag?
– Det är två lag som spelar fotboll av hög kvalitet, vilket alltid är kul att se. Det är även en kamp om kvalplatsen så det är mycket som står på spel vilket är oerhört spännande. Vi som spelare kommer behöva allt stöd vi kan få från våra trogna KB-fans!

FAKTA
Namn: Morgan Fehrling. Position: Försvarare. Född: 1997. Moderklubb: Boo FK. Övriga klubbar: AIK, Värmdö IF. Kom till KB: 2019. Matcher i serien 2019: 20 matcher (15 starter). Mål: 0. Assist: 0.