Fem frågor till Ivan Förlin

kb-redSenior0 Comments

05 Forlin Ivan

Karlbergs BK förstärker truppen inför säsongen i division 2 Norra Svealand.
Före detta Skiljebospelaren Ivan Förlin, 21, ytterback/mittfältare, har i dagarna har skrivit på för KB.

Hej Ivan! Välkommen till Karlbergs BK! Berätta kort om din fotbollsbakgrund.
– Hej, tack för ett varmt välkomnande! Jag har spelat fotboll i Skiljebo SK:s gulsvarta getinglika tröja sen fem års ålder. Där gick jag genom leden och spelade både pojk- och juniorallsvenskan innan jag fick göra mitt första a-lagsframträdande som 15-åring i division 2 borta mot Sandviken. Jag spelade sju minuter och hade ett skott som styrde på en back och aldrig nådde mål.

Du kommer ju närmast från seriekonkurrenten Skiljebo SK och spelade från start när lagen möttes på Stadshagen i juni. Vad minns du av den matchen?
– Från matchen i juni minns jag att vädret var perfekt, det var dagen innan midsommar och vi gjorde en av årets få bra prestationer. Jag spelade som sittande mittfältare och segern var aldrig i fara. Jag tror jag minns att KB drabbades av en utvisning till och med.

Vad har du fått för intryck av din nya klubb?
– Jag har fått mycket positiva intryck av KB. Det är ett superhärligt gäng med en bra blandning av fula och snygga. Jag är ett stort fan av fin fotboll med mycket passningar och snygga mål. Därför är det kul att filosofin är att spela på det sättet.

Hur skulle du beskriva dig som spelare?
– Som spelare är jag lite lurig och ser spelförståelsen som min främsta egenskap. Har en hygglig teknik och bra fysik. Jag hatar att förlora.

Hur kommer det kännas att ställas mot Skiljebo på Hamre IP i maj?
– Att möta Skiljebo på min gamla hemmaplan kommer kännas otroligt kul. Inget är roligare än att komma och piska dit sina polare och visa upp sig för folk man känner runt omkring. Blir nog otroligt sur om det skulle bli en förlust och man själv spelar som en kratta en sådan match.

Vi tackar Ivan för pratstunden och önskar honom och lycka till kommande säsong!

/red