Fem frågor till Max Nordlinder

MelkerSenior, Spelarpresentationer0 Comments

Karlbergs BK har hämtat in en rad spelare under sommaren. En spelare för framtiden är Max Nordlinder, 18 år, som skrivit på ett 1,5-årigt avtal.

Hej Max! Välkommen till Karlbergs BK! Berätta kort om din fotbollsbakgrund.
– Tack så mycket! Började i BP när jag var 4 år och spelade med 95:or (född 96) gick sedan till 96:2 där jag bland annat fick spela Sanktanfinal och stora cuper i Europa. Var sedan en kort tid i Spångas pojkallsvenska lag och Viksjö innan jag kom hit.

Varför valde du att lämna Viksjö för Karlberg?
– Bättre utvecklingsmöjligheter här! En högre division, bättre medspelare och hårdare träning. KB är en bra klubb att utvecklas i.

Du tränade med Karlberg redan i höstas. Sedan du skrev på för KB i somras har du redan fått göra debut i division 2 – hur kändes det?
– Det var stort, min första seniormatch mot tufft motstånd på en grym gräsmatta. Jag var grymt taggad och ville göra bra ifrån mig, det var tråkigt att vi förlorade, men en kul match att spela.

Hur skulle du beskriva dig som spelare?
– Jag älskar att spela fotboll och gör allt för att vinna. Jag löper mycket, är en passningsspelare och har bra teknik.

Vad har du för målsättning med fotbollen?
– Min målsättning är att nå allsvenskan och vidare. Självklart drömmer man om att spela för landslaget.

Vi tackar Max för dessa ord och önskar honom och laget lycka till!

/red