Flickfest på Stadshagen

MelkerKB-cuper, Nyheter0 Comments

KBs_flickcup_2014

Värmdö och Enebyberg möttes i F 9-klassen. Foto: Anders Jansson

På Kristi himmelfärdsdag var det fotbollsfest på Stadshagens IP. KB arrangerade cup och hela 23 lag deltog i klasserna F 11, F 10 och F 9. 51 matcher genomfördes och turneringen höll på från 8.20 på morgonen till klockan 17.00.

I F 11-klassen vann Huddingelaget Stuvsta över Hammarby i finalen med 2-1 efter straffar. IFK Lidingö knep bronset framför näsan på hemmalaget KB genom att vinna med 3-2.

I 10-årsklassen vann Vallentuna finalen över BP lag 6 med 2-0 medan Örby vann med samma siffror över KB som därmed blev snuvade på sitt andra brons i cupen.

I 9-klassen redovisas inga resultat. Förutom Stockholmslagen deltog Järna från Sörmland samt de åländska lagen IFK Mariehamn och Lemland.

Redan till hösten blir det ny flickcup. Då blir det turnering i F 13-klassen.

KB:s ungdomsutskott tackar de deltagande lagen, domarna, Thomas Bahnson på kansliet samt KB-flickornas föräldrar med Anna Hellströmer i spetsen.

Resultat finns under Ungdom > KB-cuper foton finns på Facebook via denna länk

/red