Vi önskar er varmt välkommen till Karlbergs BK:s första flickkonferens. Vi träffas på Ballbreaker mellan kl.18.00-21.00 och diskuterar ledarskap. Elin öppnar kvällen med en kort presentation av sig själv och en nulägesanalys utifrån det som hittills uppmärksammats under första tiden i föreningen. Därefter kommer vi genom mindre gruppdiskussioner prata om hur vi som ledare kan påverka och skapa en positiv miljö för våra tjejer, där fokus är på utveckling och strategisk arbete för att nå målsättningen att behålla så många som möjligt så länge som möjligt, samtidigt som vi utvecklar vårt eget ledarskap.

Deltagande på konferensen är en del i den utbildning som föreningen tillhandahåller för ledare för att höja kvalitén i verksamheten, så se till att planera in så ni kan komma. Detta är uppstarten och vi har redan bokat in nästa del som sker i slutet av augusti 2017.

Var god anmäl dig via formuläret nedan, oavsett om du kan delta eller ej ska formuläret fyllas i.

Anmälningsformulär Flick konferens 13 Juni 2017

Konferens för alla KB: s flicklagstränare och ledare. Hålls av Elin Borg, Sportchef Flick.
    Om du inte kan delta, skriv anledningen.
  • Om du har du någon fråga eller vill ha mer info