Flyckt klar för Karlbergs BK

kb-redNyheter, Senior

Andreas Flyckt. Foto: Bildbyrån

Karlbergs BK förstärker offensiven. Senaste tillskottet är Andreas Flyckt från Södertälje FK.

Andreas Flyckt, 26, tog steget till Södertälje FK inför säsongen 2015 från Järla i division 3. Han gjorde 13 matcher i division 1 norra för Södertälje FK, varav två från start.
Den snabbe yttern/anfallaren har tränat med KB sedan en tid. På grund av sjukdom har det dragit ut på tiden, men på fredagen registrerades övergången hos förbundet.
– Andreas Flyckt är en löpstark spelare vi kommer ha stor nytta av. Han är användbar både på kant och i anfall. En lagspelare som snabbt kommit in i gänget och sprider glädje, säger sportchefen Lennart Sandahl.

Tränaren Kalle Karlsson säger:
– Vi har många spelare som är stöpta i samma format, små, tekniska, duktiga på mindre ytor. Det vi har försökt hitta nu är spelare som är duktiga i spelet utan boll och där tror vi att Flyckt tillför viktiga egenskaper med sin löpstyrka. Att han är en bra karaktär som alltid ger hundra procent är extra plus.

Namn: Andreas Flyckt.
Född: 1990.