Foc Farsta – KB 4–0

kb-redMatchreferat 2015, Senior

Karlbergs BK åkte på en storförlust borta mot Foc Farsta på onsdagen. Siffrorna skrevs till 4–0 (3–0).

KB fick en mardrömsstart i regnet på Farsta IP. Efter en felpassning på egen planhalva till en fri Farstaanfallare dröjde det inte många sekunder innan 1–0 var ett faktum.

KB hade ett bra kvitteringsläge, men istället kom 2–0 redan efter dryga kvarten spelad efter en hörna och uppförsbacken var ett faktum. KB hade lägen till reducering, men fick inte till det sista momentet. Med fem minuter kvar satte Farsta 3–0 efter en ny bjudning från KB.

I andra halvlek försökte KB till en tidig reducering. Mathias Karelius skaffade sig bra skottläge direkt efter vilan men avslutet gick utanför. Cirka tio minuter in i halvleken fick Farsta omställningsläge och satte 4–0.

– Det var ingen bra insats från vår sida, första halvlek var vi inte på tå i inledningen och blev straffade även om siffrorna inte riktigt speglar matchbilden. Vi hade tre chanser vardera i första halvlek, men Farsta gjorde tre mål och vi gjorde noll. I andra halvlek höjde vi oss något, men vi var aldrig riktigt med i den här fajten, säger KB-tränaren Kalle Karlsson.

Högerbacken Ertan Özge (bilden) höjde sig över mängden hos KB.

Foc Farsta–Karlbergs BK 4–0 (3–0)
Publik: 50 (på Farsta IP).