Förändringar i Karlbergs herrtrupp inför seriestarten

RedaktionenNyheter, Senior

Karlbergs BK förstärker försvaret med två veckor kvar till seriestart. Alexander Hedman, 21, gör comeback efter ett års uppehåll och talangen Pablo Sepúlveda Bravo, 18, ansluter från Syrianska FC.

Alexander Hedman kom till Karlberg sommaren 2016 och var med då laget slutade tvåa i division 2 norra Svealand och sedan kvalade till division 1 mot IFK Luleå. Sedan tappade vänsterbacken motivationen och lade skorna på hyllan. Men nu gör han comeback. Alexander Hedman har tränat med KB senaste månaden och bestämt sig för att ta upp satsningen igen.

– Naturligtvis jätteroligt att Hedman hittat glädjen igen. Det är en löpstark spelare som kan användas både som vänsterback och som yttermittfältare. Han känner grabbarna sedan tidigare och har dessutom en del rutin från högre nivå, säger KB:s sportchef Lennart Sandahl.

Pablo Sepúlveda Bravo tillhörde förra säsongen Syrianska FC:s U19-lag. Under vintern har han tränat med Arameiska-Syrianska, men nu står det klart att han ansluter till Karlberg.

– Pablo är en spännande högerback född 1999. Han har en del kvar att lära men vi ser att det finns en stor potential i hans passningsspel och fina teknik, säger Lennart Sandahl.

Samtidigt har anfallaren David Lividikos gjort klart med division 2-laget Aspudden/Tellus. 22-åringen gjorde 19 seriemål på 48 matcher (varav 25 från start) under sina tre år i Karlberg.

Vi tackar David Lividikos för hans insatser i KB-tröjan och önskar honom lycka till i sin fortsatta fotbollskarriär!