Förändringar i organisationen i Karlbergs BK

kb-pelleFrån kansliet

Föreningskonsulenten och knatteansvarige Martin Westerberg har valt att avsluta sin tjänst och därmed kommer han inte jobba kvar på kansliet efter sommaren. Martin har valt att gå vidare som partneransvarig på Hemfixare. Martin har varit verksam i klubben i snart fem år, dels som tränare men framförallt de två senaste åren som anställd på kansliet.

– Jag kommer givetvis inte bara försvinna utan vidare, jag fortsätter mitt uppdrag som huvudtränare för KB:s U-18 lag med samma glädje och passion som jag gjort hittills berättar Martin.

Vi är givetvis glada för att fortsätta få ta del av Martins engagemang i klubben, om än inte som en central resurs på kansliet. Karlbergs BK vill rikta ett stort tack till Martin för flera bra år i föreningen och samtidigt önska ett stort lycka till med kommande tjänst.

Vi har påbörjat ett arbete med att sätta rätt organsiation för framtiden. Vi ser över hur vi bäst tror att vi ska kunna utvecklas och växa som förening och samtidigt behålla den struktur vi byggt över de senaste åren. Det handlar främst om att se över vilka områden som behöver stärkas för att sedan gå ut och leta rätt kompetens som kan bidra till att vi blir bättre. Det är inte helt säkert att det blir en ersättare för Martin rakt av utan vi ser över helheten. Vilket kan medföra att arbetsuppgifter för både mig själv och Johan Wilny förändras framöver, säger Pelle Brädefors, Klubbchef.

/red