Förändringar i organisationen i KB

kb-pelleFrån kansliet

Under hösten så kommer det ske en del förändringar i KB och speciellt på kansliet. Thomas Bahnson som varit anställd i föreningen sedan januari 2013 slutar som Sportchef KB Ungdom. Thomas har valt att gå vidare med studier på GIH under de närmaste åren och avslutar sin tjänst 30 augusti.

Thomas kommer däremot fortfarande verka i KB framöver och har tackat ja till en ny roll som Sportchef Flick/Dam. Tanken med den rollen är att ge bättre stöd och möjligheter för våra lag i verksamheten samt att under hösten arbeta för att starta ett Damlag 2017. Thomas kommer även fortfarande arbeta som Chefstränare för U-17.

Karlbergs BK vill rikta ett stort tack till Thomas för flera bra år i föreningen och samtidigt önska ett stort lycka till med kommande studier.

Amanda Bodén som är KB:s Teamleader Knatte kommer även hon att påbörja studer i höst vilket medför att hon inte kommer kunna fortsätta sin roll fr o m 30 september. Vi vill tacka Amanda för ett jättebra jobb under året och önskar henne lycka till framöver i sina studier.

I och med detta så har KB analyserat behoven som finns för en fungerande organisation och kommit fram till att vi nu påbörjar en rekryteringsprocess för att anställa en Föreningskonsulent på 50 %, en Sportchef Pojk på 50 % samt en Teamleader Knatte på 25 %. Alla tjänster finns nu uppe på vår hemsida. KB är tacksamma för hjälp med rekomendationer och spridning i era nätverk.

/red