Föreningsdagar för Karlbergs BK på Intersport

kb-pelleFrån kansliet

Inför uppstarten för innebandyn & slutspurten för fotbollen så bjuder Karlbergs BK tillsammans med Intersport västermalmsgallerian in dig till föreningsdagar 5-9 september på Intersport. Få 25% rabatt på hela sortimentet i butiken eller på intersport.se. Visa upp detta inlägg i butiken för att erhålla rabatten eller använd följande rabattkod: 99818363 på intersport.seGäller 5-9/9 på ord.priser men ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder och beställningsvaror.

Det är ett utmärkt tillfälle att fylla på med kläder och annan utrustning till hösten & vinterns aktiviteter. Genom att signa upp för Club Intersport så får både du som handlar och Karlbergs BK bonus på allt som handlas i butiken. Så stötta Karlbergs BK samtidigt som du erhåller egen bonus och fina erbjudanden i butiken under föreningsdagarna 5-9 september.