Som företagare kan du stötta med en mindre peng till vår Seniorverksamhet. Genom att lösa ett medlemsskap för ditt företag på 1 912 SEK/år så får ni två st Guldkort att disponera fritt i ert företag. Det ger er gratis inträde på herrlagets matcher i division 2 på Stadshagens IP, samt att ni är med och bidrar med viktiga ekonomiska resurser så vi kan utveckla seniorverksamheten som helhet. Vi är bra, men vill bli ännu bättre!

Vår seniorverksamhet

Karlbergs BK vill kunna erbjuda en god pedagogisk och utvecklande verksamhet för unga och ambitiösa spelare på både dam och herrsidan. Vi ger ingen ekonomisk kompensation till några av våra spelare, utan arbetar istället för att kunna erbjuda kvalitativ spelarutbildning i form av duktiga tränare, skapa en god infrastruktur och miljö runt lagen samt mervärden via våra sponsorer.

Bli företagspartner du med och stötta vår seniorverksamhet på både dam- och herrsidan för 2017. Fyll i intresseanmälan nedan!