Första förlusten i år, Enebyberg vinner med 4-1

Thomas BahnsonDam0 Comments

Jag måste medge att jag aldrig gillat första matchen efter uppehållet, den matchen är ett lotteri, det är lika stor chans att man flyger ur startblocken som att man snubblar över sina egna fötter.

Mot Enebyberg hade vi inte riktigt den intensitet som vi visat under våren och dom blev ett nummer för stort just denna måndag. Det var vår första förlust på hela året och efter två KB vinster i detta möte bara i år så fick dom sin revansch.

Matchen slutade 4-1 till Enebyberg, Minca målskytt för KB.

För att strö mer salt i såren så skadade Louise sitt knä och med bara 1 månad kvar av serien så ser det inte ut som vi kommer kunna använda vår mål och assist drottning igen denna säsong.

Vi såg dock Madeleine Eliasson göra debut för oss och visade i en ovan mittbacksroll att hon kommer bli oerhört nyttig resten av säsongen. Madde kom till oss på försäsongen men skadade sig ganska snart och har fått vänta tålmodigt på sin första match.

Laget:

Sanna

Charlotte Maria Madde Kristin

Ellen Rebecka

EmmaS Minca Louise

Carro

Avb: Sofie

Enebyberg – KB Dam 4 – 1 (1 – 0)

2 – 1 Minca Olin (Ellen Agnè)