Gallo: ”En match till innan premiären”

Lennart SandahlNyheter, Senior

Alenga Masimango gjorde sitt första mål i Karlbergströjan mot IFK Haninge. Men det räckte inte när KB förlorade med 4-1 i en match där siffrorna inte speglade matchbilden.

KB:s tilltänkta genrep mot IFK Haninge blev resultatmässigt en svag insats.
– Svåranalyserad match, i många avseenden gör vi bra saker men förlorar med 4-1. Ska vi prata konkret så handlar det om att vi är sämre än Haninge i straffområdena, där behöver vi förbättra oss, säger Pierre Gallo.

Med kort varsel har ett nytt genrep lagts in i kalendern inför söndagens seriepremiär i division 2 Norra Svealand.

Varför lägger ni in en extra träningsmatch innan söndagens premiär?
– Lidingö fick sitt genrep inställt och vi tog chansen att få en match till innan premiären. Många spelare i vår trupp som inte fick 90 minuter senast och det här öppnar upp för att testa fler innan vi bestämmer oss för vilka som startar på söndag mot Gusk.

Matchen mot IFK Lidingö spelas på Lidingövallen klockan 20.15 på onsdag. Seriepremiären spelas mot Gamla Upsala klockan 12.15 på söndag, Lötens IP, Uppsala.

/red