Gamla KB ångar på i div 6

kb-pelleNyheter

Stolta systerföreningen Bollklubben Gamla Karlbergare som huserar i div 6 har inlett starkt och är efter helgen obesegrade i inledningen av säsongen. Gamla Karlbergare som detta år inledde säsongen med ett lyckat träningsläger i Örebro, där man spelade 0-0 mot ett starkt Örebrolag från div 5. Sedan fortsatte helgen för laget med teambuilding i form av frågesport och musikquiz och avslutades med en trevlig middag under bar himmel på en restaurang mitt på torget i Örebro.

Det blev ett mycket lyckat läger med många goda skratt, svetsa ihop grabbarna och en bra uppladdning inför seriepremiären mot Sickla IF som slutade 1-1, säger Niklas Johansson. Sen har det blivit två raka vinster mot Fotfolket med 5-3 förra helgen och som följdes upp av en solklar 9-1 vinst mot Solberga i helgen. Nu har man tätkänning och är absolut med i toppen. Tidigare år har laget tappat i inledningen av säsongen för att komma starkt på hösten. Nu är det full fart från början.

Det är en strålande start på säsongen då vi tappat en del spelare som bl a Stefan Elofsson och Jakob Widegren. Dock starka nyförvärv som Martin Sjöberg, Philip Bergström och Peter Leroy. I övrigt så är truppen rätt intakt och nyligen blev Gamla KB uppmäksammade här av Stockholms Fotbollsförbund. Som man säger gammal är äldst, så låt oss hoppas på en framgångsrik säsong.

Nästa match är Söndagen den 13 maj 16.00 på Stadshagens IP. Varmt välkomna och se till att heja fram våra krigare till ytterligare en seger!