Gamla KB lyfte efter paus

kb-redBK Gamla KB0 Comments

Efter en svag första halvlek skärpte Gamla Karlbergare till sig i andra. Det räckte till 5-1-seger över Cassi FF.

Gamla Karlbergare hade inför matchen blivit av med sex inspelade poäng efter att Zinkens FC dragit sig ur division 6C.
Men på söndagen blev det tre nya pinnar mot Cassi, som slåss i botten.
Det dröjde dock innan ledningsmålet kom.
– Vi inledde bra första tio minuterna, sedan gick vi ned i tempo och började slarva med sista passningen, säger tränaren Kalle Karlsson.
Minuten före paus kom det förlösande 1-0-målet när Torbjörn Sahlin dundrade in bollen i krysset efter Michael Widners fina inlägg.

Andra halvleken var bara sju minuter gammal när 2-0 kom. Staffan Bohman rensade, bollen hamnade framför fötterna på Jens Nilsson som lobbade in bollen över den chanslösa bortamålvakten.
Gamla KB var hett och ökade på till 3-0 några minuter senare när Erik Uhlén serverade Rikard Norman. Och 4-0 kom fyra minuter senare, i minut 60, när Jimmy Baraka spelade bollen snett inåt bakåt till Erik Uhlén.
Cassi reducerade till 4–1 ett par minuter senare, men segern kändes aldrig hotad. Med sju minuter kvar av matchen fastställde en frispelad Jimmy Baraka 5–1.
Kalle Karlsson framhöll comebackande Michael Widner och Jimmy Baraka.
– Widner har så mycket spring i benen att man kan tro att han är 22 år, snarare än 42. Jimmy gjorde ett bra inhopp i andra halvlek. Jag tycker även reserven Christoffer Glader gjorde mycket nytta som bollvinnare på mittfältet.

Gamla Karlbergare–Cassi FF 5-1 (1-0)
Mål, Gamla KB: 1-0 (44) Torbjörn Sahlin (Michael Widner), 2-0 (52) Jens Nilsson (Staffan Bohman), 3-0 (56) Rikard Norman (Erik Uhlén), 4-0 (60) Erik Uhlén (Jimmy Baraka), 5-1 (82) Jimmy Baraka (Erik Uhlén).

Så spelade vi:
Johan Holmgren (mv), Magnus Enekull, Mikael Johansson, Staffan Bohman, Rikard Norman, Stefan Elofsson, Christoffer Glader, Alberto Verazain, Nermin Kuljanin, Erik Uhlén, Jens Nilsson.
Avbytare: Marko Päivärinne, Torbjörn Sahlin, Michael Widner, Jimmy Baraka.