Gamla KB värvar Brune Tavell

kb-redBK Gamla KB, Senior

Foto: Andrea Doria.se

Gamla Karlbergare gör en meriterad värvning inför hösten. Allsvenskt meriterade mittfältaren Brune Tavell, 41, är klar för division 6-laget.

Gamla Karlbergare hade en tung vår där man blandade och gav i fotbollssexan. Nu siktar man på att göra en lika stark höst som ifjol då man under andra halvan klättrade till en slutlig fjärdeplats i tabellen.
Till omstarten har man fått förstärkning i form av Brune Tavell. 41-åringen är mest känd från tiden i Malmö FF och Kalmar FF. Sedan han flyttade till Stockholm har han representerat Värtan, Karlbergs BK och Andrea Doria. Efter ett par års uppehåll från fotbollen har han nu anslutit till Gamla Karlbergare. Han tränade med laget redan i våras, men spelade inga matcher.
Tränaren Jens Nilsson säger:
– Det känns så klart jättebra. Brune är en duktig spelare med mycket erfarenhet. Dessutom är han en riktig ”gammal karlbergare” som har spelat i a-laget och har KB-hjärta.
Gamla Karlbergare spelar första matchen efter uppehållet på söndag kl 18.00 borta mot Stocksunds IF.