Gamla KB värvar från Andrea Doria

MelkerBK Gamla KB0 Comments

Gamla Karlbergare gör en meriterad värvning inför hösten. Magnus Börjesson från Andrea Doria är klar för division 6-gänget.

Andrea Doria har genom åren värvat en rad spelare från Karlbergs BK. Men senaste två åren har spelare även valt att gå åt andra hållet och trappa ned i veteranlaget Gamla Karlbergare. Inför förra säsongen tog Fredrik Eng steget till Gamla KB.
Nu gör Magnus Börjesson, 32, samma flytt. Mittfältaren tillhörde Karlbergs BK under tiden i division 3 då Andreas Fält tränade laget. Efter tre säsonger i Andrea Doria återförenas han med Fält i Gamla KB. Börjesson hinner bli spelklar till omstarten mot Östermalm 9 augusti.
Gamla KB har även gjort klart med mittbacken Simon Ruuth, 30, från division 4-laget Sörmjöle IK. Dessa förstärkningar kommer att behövas i höst när laget ska slåss för nytt kontrakt i sexan.

magnusborjesson1
Magnus Börjesson. Foto: Andreadoria.se