Gamla KB värvar meriterad duo

kb-redBK Gamla KB, Nyheter

Före detta ungdomsproffset Per Fahlman förstärker KB Gamla Karlbergare i division 6.

Gamla Karlbergare fortsätter att förstärka truppen med meriterade nyförvärv inför säsongen i division 6. Lagom till premiären blir Johan Mattsson och Per Fahlman spelklara.

Gamla Karlbergare har redan presenterat en rad tunga tillskott. Här kommer nästa meriterade duo som gjort klart med division 6-laget:
* Per Fahlman, före detta ungdomsproffs i Coventry och ex-målvakt i bland annat Brage och Valsta-Syrianska, är klar med ambitionen att konkurrera som utespelare.
* Johan Mattsson, mittfältare som tidigare bland annat spelat för Brage i Superettan.

Så här säger nygamle tränaren Andreas Fält om Fahlman:
– Väldigt kul att Per vill spela med oss i år. Per har meriter både från ungdomslandslag och proffspel som målvakt. Men hos oss är det tänkt att han ska spela ute, och man märker att han har en otrolig spelförståelse från sin tidigare position som målvakt, tycker även han är klok i de beslut han tar på fotbollsplan. Samtidigt en härlig grabb utanför plan.
Om Mattsson:
– Jag är väldigt nöjd att Johan har bestämt sig att spela för oss, har både spelat och tränat honom i tidigare klubbar jag har varit verksam i. Det är en av de bästa fotbollsspelare jag har tränat. Otroligt klok och spelsäker mittfältare. Som även går använda på flera positioner. Jag tror, utan att veta, att detta är en av div 6-seriernas bästa fotbollsspelare. Mattsson är inte bara en härlig kille utanför planen, han har dessutom gjort flera säsonger för KB:s a-lag och har hjärta för föreningen.

BK Gamla Karlbergare inleder säsongen hemma på Stadshagen den 17 april kl 16.00 mot Tekniska Högskolans FC.