Gamla Uppsala kommer till Borgen

kbadminSenior0 Comments

Lördagen den 2e juni kommer våra vänner från Gamla Uppsala SK till Stadshagen för nästa omgång i Div 2 Norra Svealand. Matchstart är 14:00, och vi hoppas på en bra match från bägge sidor.

GUSK har inte börjat serien enligt de förväntningar som man hade tidigare i våras, men det är ett lag med mycket kunnande och vilja. De kommer att dyka upp på Stadshagen med en laddning som vi säkert kan vara avundsjuka på, redo att ta med sig tre pinnar tillbaka till studenternas stad.

Vi är nöjda med matchen i veckan naturligtvis, samt med träningen igår kväll. Vi förbereder oss inför helgens fight, vetandes att vi måste ladda om batterierna och preppa hårt mentalt för att komma redo, och inte få en reaktion på den urladdning i tisdags.