Genrep på söndag 14.30

kb-pelleSenior0 Comments

I tidigare inlägg kunde ni läsa om truppen, nu är det sista träningsmatchen innan det kör igång på riktigt. Så här skriver Roger om matchen:

”På söndag kommer Spårvägen på besök till hagen för ett delta i årets sista träningsmatch och likaledes genrep inför seriepremiären. Matchstart är 14:30, och vi förväntar oss en bra fight mot ett spelskickligt och hårt arbetande Spåret.
Detta är också sista chansen för våra nya lirare att spela till sig en plats i premiärens startelva. Det är många som slåss om platserna och det är stor konkurrens om alla platser, där vi har mycket kvalité på många fötter. Skall bli intresant att se vem som tar klivet fram och cementerar gentemot konkurrensen.”

Detta är värdemätare inför seriepremiären och vi hoppas att du är med oss på hagen och ger oss ert stöd. Passa på att ta en kaffe i Cafet och spana in de nya förmågorna!

Plats: Stadshagens IP

När: Söndag 7 April 14.30